Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoeken

Zoeken

Lumag HC10PRO-NL benzine hakselaar 100MM Nieuw! met extra grote Duplex trommel

Art. nr. HC10PRO-NL

Lumag HC10PRO-NL hakselaar Nieuw! met extra Duplex grote trommel

Max. diameter invoer 100mm (continue 80/90mm)

Krachtige maar toch compacte Lumag HC10PRO-NL hakselaar voorzien van een 6,5 pk/ 212cm³ benzinemotor en extra grote Duplex mestrommel. De machine wordt geleverd met een veiligheid werkset (bril en gehoorbeschermers) en nu ook met een GRATIS urenteller en afdekhoes.

 

De krachtige en compacte Lumag HC10PRO-NL hakselaar is voorzien van een 6,5 pk benzinemotor en Duplex mestrommel. De mestrommel heeft een extra grote doorsnede en is daardoor een stuk krachtiger dan de HC10-NL. De mestrommel is voorzien van 2 messen. Deze messen draaien continue voorbij een contrames en trekken het te verhakselen materiaal in de hakselaar. De inworptrechter is scharnierbaar waardoor u de trommel zeer eenvoudig kunt reinigen en de uitworptrechter is verstelbaar. De hakselaar kan gebruikt worden voor snoeiafval van struiken tot bomen. De machine kan op eigen terrein eenvoudig verplaatst worden door de grote luchtbanden. U kunt eenvoudig een kruiwagen of opvangzak onder de uitworp plaatsen voor de opvang van het verhakselde materiaal (bijv. houtsnippers).

Uiteraard kunt u door allerlei veiligheidsvoorzieningen zeer veilig met deze machine werken. De krachtige 6,5 pk motor incombinatie met de door 2 aandrijfriemen aangedreven duplex trommel, zorgt ervoor dat zelfs takken tot 100mm verhakseld kunnen worden (continue tot 80/90mm). De grote en extra lange vultrechter maakt het vullen van de machine zeer eenvoudig. De EXTRA GROTE mestrommel is voorzien van twee (omkeerbare) messen en een contrames. De HC10PRO-NL is hierdoor een machine die alles versnippert van takken tot snoeiafval. De machine is tevens voorzien van een elektronische uren teller. Dit is eigenlijk een service indicator en is vooral handig om te bepalen wanneer uw machine aan een onderhoudsbeurt toe is of wanneer u olie moet verversen! Daarnaast ontvangt U nu ook gratis een afdekhoes waardoor u de machines "stofvrij" kunt wegzetten.

De houtsnippers worden door de afvoerbuis hoog uit de machine geworpen en de richt-plaat bepaald de uitworp stand. De inworptrechter is scharnierbaar waardoor u de trommel zeer eenvoudig kunt reinigen en de uitworptrechter is verstelbaar waardoor deze in elke richting verdraait kan worden. De machine kan takken, struiken, hagen etc. perfect verhakselen. Ook groenafval (zoals snoeiafval van een conifeer) kunt U door de hakselaar laten verkleinen maar de machine is niet geschikt voor alleen loofafval (zoals bijv. varens). U kunt het verhakselde materiaal natuurlijk perfect als bodembedekking gebruiken.

Door de motoraandrijving kunt u de machine overal gebruiken en bent u niet afhankelijk van een stroom voorziening punt. 

 

Motor:  type Luchtgekoelde 1-cil. 4-takt OHV benzinemotor

Motorinhoud 212cm³

Motor fabrikant Loncin ( 3 jaar garantie!)

Tankinhoud 3 Liter

Type brandstof Euro loodvrije benzine of aspen 4 takt

Startsysteem: Trekstarter

Max. diameter invoer 100mm (continue 80/90mm)

Toerental messen 2.000 omw. per min.

Aantal messen 2 stuks op duplex trommel en 1 contra mes

Mulchen Nee

Gratis bescherm middelen:Bril, gehoorbeschermer en afdekhoes

Machine afmetingen (L x B x H)1670 x 570 x 1060mm

Art. nr.HC10PRO-NL

Gewicht 135 Kg, 145 kg (met verpakking)

Verpakkingsmaten (L/B/H)880 x 565 x 860mm

EAN code404742400791

levering in krat, deels gemonteerd

Montage
De hakselaar dient na ontvangst gemonteerd te worden. alle zichtbare bouten natrekken ook onder v snaar kap
Het is ook mogelijk deze gemonteerd en voorzien van een servicebeurt te laten leveren. zie onder

Meer informatie
Op voorraad, levertijd binnen 1 tot 3 werkdagen
€ 1.326,16 € 1.571,79
€ 1.096,00 excl BTW
Gratis verzending

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen

Review toevoegen

Rating

Plus punten

Volgorde

Min punten

Volgorde