Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoeken

Zoeken

Lumag hakselaar HC10E-NL 220 volt 50MM

Art. nr. HC10E-NL

Lumag hakselaar HC10E-NL 230 Volt 50MMDe krachtige en compacte Lumag HC10E-NL hakselaar is voorzien van een 2200 Watt 230 Volt motor en Duplex mestrommel. De 230 volt elektromotor maakt de hakselaar natuurlijk een stuk stiller als een hakselaar met benzinemotor. De mestrommel is voorzien 2 messen. Deze messen draaien continue voorbij een contra mes en trekken het te verhakselen materiaal in de hakselaar. De hakselaar kan gebruikt worden voor snoeiafval van struiken tot bomen. De machine kan op eigen terrein eenvoudig verplaatst worden door de grote luchtbanden. U kunt eenvoudig een kruiwagen of opvangzak onder de uitworp plaatsen voor de opvang van het verhakselde materiaal (bijv. houtsnippers).

 


Uiteraard kunt u door allerlei veiligheidsvoorzieningen zeer veilig met deze machine werken. De krachtige 2200 Watt elektromotor in combinatie met de door 2 aandrijfriemen aangedreven duplex trommel, zorgt ervoor dat zelfs takken tot 60mm verhakseld kunnen worden (continue 40-50mm). De grote en extra lange vultrechter maakt het vullen van de machine zeer eenvoudig. De mestrommel is voorzien van twee (omkeerbare) messen en een contrames. HC1000-EWENL is hierdoor een machine die alles versnippert van takken tot snoeiafval.

De houtsnippers worden door de afvoerbuis hoog uit de machine geworpen en de richt-plaat bepaald de uitworp stand. De inworptrechter is scharnierbaar waardoor u de trommel zeer eenvoudig kunt reinigen en de uitworptrechter is verstelbaar waardoor deze in elke richting verdraait kan worden. De machine kan takken, struiken, hagen etc. perfect verhakselen. Ook groenafval (zoals snoeiafval van een conifeer) kunt U door de hakselaar laten verkleinen maar de machine is niet geschikt voor alleen loofafval (zoals bijv. varens). U kunt het verhakselde materiaal natuurlijk perfect als bodembedekking gebruiken.
 

Soort Elektrisch 230 volt
Motor 230 Volt elektromotor // 2200 Watt
Motor fabrikant Loncin
Type brandstof Elektriciteit
Tankinhoud Nvt
Startsysteem Elektrostart
Max. boventrechter invoer Nvt
Max. zijtrechter invoer 50 mm maximaal (40/50 mm continu)
Toerental messen 2400 omwentelingen p. minuut
Aantal messen/klepels (boveninvoer) N.v.t.
Aantal messen 2 stuks (duplex mestrommel), 1 contrames
Mulchen Nee
Gratis beschermmiddelen Bril en gehoorbeschermers
Machine afmetingen (LxBxH) 870x555x850 mm
Gewicht 85 kg
Garantie 2 jaar
Merk Lumag

Let op!  deze elektromotor vergt het maximale van uw stroom groep, u dient een trage zekering te gebruiken,

(een 16 ah automaat  type C in plaats van een type B)

Liefst geen verlengsnoeren, of wel, dan liefst niet langer dan 10 meter en 2,5 mm dikte.

 

 

Meer informatie
Beperkte beschikbaarheid
€ 1.089,00 € 1.269,29
€ 900,00 excl BTW
Gratis verzending

Productinformatie

EAN 4047424006085
MPN HC10E-NL

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen

Review toevoegen

Rating

Plus punten

Volgorde

Min punten

Volgorde